9 Ocak 2012 Pazartesi

Dibini Gördüklerim 1

 Bitirmek kadar bir makyaj ürününün dibini görmek de beni mutlu ediyor.Gerçi bitmesin diye gözünün içine baktığım,bir daha bulamayacağım veya pahalı bulduğum için bitmesini istemediğim ürünler de var.Onlar inadına biterken,bitsin diye gözüne bakılanlar bitmez,o da ayrı mesele!
Şimdi bakalım nelerin dibi görülmüş.

1-Stila farlar,sağ üst köşedeki farın yapısı o kadar yumuşak ki,aslında kendi kendine koparak bitecek gibi görünüyor.Bu palet en sevdiğim paletim.Renkler tam benim renklerim.

2-Too faced pinch my petals,aslında bu dibini görmeyi de geçmiş bu durumda.:) Kutusunu ve rengini çok beğendiğim ama kalıcılığı hiç olmayan ve zor renk veren bir allık.


3-Lancome Star Bronzer,bir ara strawberryde çok uygun fiyata satılan,limited edition kocamaan bir bronzer ki bunun dibini gördüğüm gün büyük mutluluk duymuştum.:D Kocaman olması iyi güzel ama gün içinde taşımak zor,kutulara sığmıyor,üstelik kapağını da kırdım,kapanıyor ama açarken kapak ayrı geliyor.Neyse unutmuştum bu ciciyi çıkardığım iyi oldu,ön sıralara koyayım da kullanayım.

4-Maybelline affinitone pudra,fiyatı uygun ama aşırı yumuşak ve tozutan bir pudra.Kalıcılığı yok,kapatıcılığı da yok,fondöten sabitlemek için kullanıyorum.Bitince bir daha almam,tavsiye de etmem.


5-Mac studio fix pudra,ilk aldığımda çok beğenmiştim çünkü kapatıcı bir pudra arayışı içindeydim.Şimdi sevmiyor muyum,seviyorum ama Shiseido spf 50 pudramdan sonra artık eskisi gibi güzel gelmiyor.Bir de benim gibi sünger ile uygulamayı seven biriyseniz bu ürün anında tabakalanıyor.Bu sorun Shiseido'da olmadı mesela ve Studio fix de kalıcı ama Shiseido kadar değil.Yine de bitince alabileceğim bir ürün

Pudralar sanırım benim en çok kullandığım makyaj malzemeleri,bu aralar da bol bol aldığım bir ürün.Bu nedenle kolay bitirebiliyorum.Ama bir far,bir göz kalemi bende bitmiyor,sürünüyor maalesef.Neyse,dibine yaklaştığım farlarım var daha,diplerini görünce yeni bir postla bu mutluluğu paylaşırım sizlerle.:D

3 yorum:

  1. dıbını gorduklerım baslık cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  2. bi farın dibini görebilmeyi bende çok isterim sen de görünce böyle bende birden özendim ya :) bu arada ben de yeni blogerım takip etmek istersen http://birelimdecimbizbirelimdeayna.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler grace

    merimania her makyajımda pudra kullanıyorum mutlaka ve çok çabuk dibini görüyorum.özellikle farların dibini görmek beni de çok mutlu ediyor.:)

    Selen eminim görürsün hergün kullandığın bir farın dibini.:)takibe aldım seni de;)

    YanıtlaSil