13 Ocak 2012 Cuma

Alix Avien Lipgloss 782


Rengine vurulup aldığım bir gloss bu.Kutusu çok güzel,insana kullanırken keyif veriyor.Yapısı fazla yapışık değil,kalıcı da değil.Zaten fazla yapış yapış ve koyu kıvamlı olmayan glosslarda kalıcılık beklemiyorum ben,olmuyor çünkü.



Ürün 8 ml,aplikatörü fırça şeklinde.Rengi de tam bebek dudağı rengi,o nasıl bir renkse artık hayal dünyası işte!


Dudakta çok renk vermiyor,tatlı açık pembe bir renk oluşuyor.Tabi dudak renginize göre değişir duruşu.Alix Avien standına uğrarsanız bu glossa bir göz atın derim.

6 yorum:

  1. oy gizemel nihayet buldum seni yaa:)ama bulana kadar göbeğim çatladı valla:)diğer bloguda yeni keşfetmiştim aslında ama iyiki oturup 2gecede bütün yazıları okumuşum:)burdan bi yere kaybolma sakın bak bize lazımsın sen,resmen cilt bakım ürünlerine bakışımı değiştirdin,ufkumu açtın,iyiki varsın:))

    YanıtlaSil
  2. Bulmana sevindim cnm,yeni yazılara buradan devam.:) Teşekkür ederim güzel sözlerin için.;)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı bir renkmiş bu :) ama artık gloss almıyorum, hem hiçbir türlü kalıcı olmuyorlar, hem de yapışkanlıkları beni sinir ediyor (nars ve h&m gloss'lar yapışkan değil allahtan). sonuç olarak uzaktan bakıyorum ben :D

    blogunu yeni keşfettim, geçmiş yazılarına da göz atıyorum şu an :)

    YanıtlaSil
  4. gizemelcim şu blogda okudugum yazı kafamı karıştırdı,ilgi alanımıza giriyo belki bi göz atmak istersin,özellikle salisilik asidin tehlike listesinde olması kafamı karıştırdı halbuki ben özellikle öyle bir ürün tercih ediyorum normalde. http://yeldaninevi.blogspot.com/2011/01/kozmetik-urunlerin-gorunmeyen_14.html

    YanıtlaSil
  5. bende bunun pudra rengini aldım oldukça hoş ve kalıcı ayrıca tüpüde çok büyük yani baya bereketli smokey makyaj yaptığım zman kullanıyorum. alix avien rujları gerçekten güzel.güle güle kullan cnm.

    YanıtlaSil
  6. üstelik hayvanlar üzerinde test edilmemiş (cruelty free) bir ürün... ben de 728 no sunu öneriyorum şeftali tonu

    YanıtlaSil