7 Ocak 2012 Cumartesi

L'oreal Derma Genesis Pore Minimising Smoother

L'oreal in bu gözenek küçültücü serumunu Migrosun %50 indiriminde 13 tlye görünce dayanamadım ve aldım.Almamda aşağıdaki içerik listesi etkili olmadı,hatta içindeki alkol ve silikon içeriği bu mu gözeneklerimi küçültecek diye düşünmeme ve geri dönüp kaçmak istememe neden oldu.Ama bu güzel şişeye ve fiyata dayanamadım.
Çok güzel pompalı bir şişesi var.Kullanırken insan keyif alıyor.Gözenek küçültecek mi?Ben bu içerikle sanmıyorum.Ama inanmak istiyorum açıkçası,böyle bir düşünceye ihtiyaç duyuyorum.:)
Bu ürünün yurtdışında makyaj bazı gibi kullanıldığını ve bazı kişilerce çok sevildiğini okuduğum içinhiç olmazsa bu amaçla kullanırım deyip aldım gitti işte.

Ürün 50 ml.Üzerinde patents pending yazıyor.Yani bahsedilen formül daha patent almamış,başvurulmuş sadece,aladabilir,almayadabilir gibi bir anlama geliyormuş.Son durum ne olmuş bilemiyorum.:)
Bu da pompası,tıkanma gibi bir sorun yapmıyor.Tek sıkımda,bir kullanımlık ürün geliyor.
Ürün hafif yapılı -ki bu kadar alkolden sonra bir zahmet hafif olsun- ve de hafif ışıltıları var içerisinde.Kokulu bir ürün ama buram buram parfüm de kokmuyor.Taze bir kokusu var.
Aşağıda benim Bioderma sebium gel ile yıkanmış ve Olay age defying tonik sürülmüş cildimi görüyorsunuz.Burun kenarlarımdaki gözenekler oldukça belirgin.Aslında yüksek çözünürlüklü bir kamera kullanmadan önce ben bile bilmiyordum bu kadar belirgin olduklarını.Bu makine yüzünden cildimden nefret edeceğim bu gidişle.:P
Aşağıda da aynı bölgeye serumun uygulanmış halini görüyosunuz ki yabancı sitelerdeki yorumlarda okuduğum gibi bir miktar gözeneklerin görünümünü azalttığı doğru.Makyaj bazı olarak güzel bir baz oluşturduğu da ama bence bu amaçla kayda değer bir değişiklik de yapmamış.
Bu fotoda da üzerine Shiseido pudramı sürdüm.Gözenek konusunda süper olmasa da pudramı sürerken iyice oturmasını sağladı ve bu amaçla kullanmak hoşuma gitti.
Uzun vadede gözeneklere etkisi ne olur bilemiyorum,açıkçası birşey olacağını da sanmıyorum fakat sırf meraktan 1 ay düzenli kullanıp aynı bölgenin resmini çekerek yayınlayacağım.
Herkese güzel haftasonları!

2 yorum:

  1. kuzum sen bunu makyaj bazı olarak kullanmayı iyi akıl etmişsin zaten baz denilen şey de sırf silikon değil mi :)
    bu şekilde değerlendir, zira bu içerikle dediğin gibi gözenek mözenek küçülmez, anca üstü örtülür :) muck!

    YanıtlaSil
  2. Evet cnm ,makyaj bazı da silikon ,bu da bol silikon.Baz olarak kullanıp bitirmeyi düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil