11 Ocak 2012 Çarşamba

Maybelline Watershine Rujlar

Pek çok kişi tarafından watershine serisi oldukça beğeniliyor.Benim favorilerim olduğu pek söylenemez.Aslında nemlendiren sheer rujları seviyorum ama bunların bazı renklerinde özellikle mango diamonds ve peach juiceda sheer olayım derken çok az renk verme durumu var.
Aslında mango diamondsın verdiği rengi çok seviyorum,çok tatlı bir şeftali duruyor dudaklarda ama bu renge ulaşmak için birkaç kat ısrarla sürüyorum ve bu da hoşuma gitmiyor.Peach juice ise adı peach ama aslında uçuk pembe ve dudakta sadece nemlendirici sürmüş gibi bir görüntü yaratıyor.
                                       Sırayla Mango diamonds,cherry candy,peach juice,spiced diamons.
                                                              Mango diamonds ve cherry candy.
                                                                  Peach juice ve spiced diamonds
Biraz daha renk vermeleri arttırılsa benim gözümde özellikle mango diamonds ve spiced diamonds tekrar tekrar alınacaklar listesine girerler.Gerçi bu halleriyle bile mango diamonds biterse tekrar alırım.Cherry candy ise koyu bir renk olduğu için renk vermesi çok daha iyi,bu konuda problem yaratmıyor.
Bunlar da koluma birkaç kat uygulanmış halleri.Kısacası bu rujları sevmiyor değilim,uygun fiyatlarıyla hele de %50 indirim olunca tadından yenmezler,tek istediğim biraz daha pigmentli olmaları.


2 yorum:

  1. Aynen katılıyorum söylediklerinize:) Spiced diamonds ve Cherry candy benim de favorim bu arada.

    Blogunuzda başarılar dilerim,sevgiler...
    Filiz

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.:) Evet o ikisini ben de seviyorum,daha iyi renk verdiklerini düşünüyorum.;)

    YanıtlaSil