11 Ocak 2012 Çarşamba

Shiseido Color Stick S5

Soğuk pembe tonundaki allıklara bayılıyorum.Cildimde güneşten kızarmış bir görüntü oluşturuyorlar.Bu aralar favori ürünüm ise Shiseido color stick s5 rengi.Stick şeklinde olduğu için dudaklarıma da sürüyorum ve aşağıdaki görüntü ortaya çıkıyor.(Fotoda dudaklarıma şeffaf tonlarda gloss da sürmüştüm.)
Aslında cildim yağlı olduğu için stick,krem şeklindeki ürünlerin bende kalıcı olmayacağını düşünüyordum,bu ürün bütün düşüncelerimi değiştirdi diyebilirim.Yanaklarıma sürüyorum,Mac 187 ile yayıyorum.Üzerine ince bir kat pudra veya ince bir kat toz allık sürüyorum ve bütün gün cildimde kalıyor.Hiç allık tazelememe gerek kalmıyor.
Aşağıda ürünü sonuna kadar açtığımdaki boyutunu ve rengini görüyorsunuz.Koyu gibi görünüyor ama cilde sürüp yayınca öyle değil.

Bu koluma sürülmüş hali.Yanlız hemen yaymak gerekiyor çünkü çok çabuk sabitleniyor,hemen yayamazsanız silin daha iyi, daha da zor yayarsanız.:)Aslında sanırım kalıcılığının sebebi de hemen sabitlenmesi.
Aşağıda da yayılmış hali var.Sanki cilt kendinden kızarmış gibi duruyor.Ürün stick şeklinde olduğundan bayağı silikon türevleri içeriyor ve sivilceye yatkın ciltlerde problem yaratabilir ama bende yaratmadı.Ben dudaklarıma da sürüyorum,üzerinde dudağa sürebilirsiniz gibi bir yazı görmedim ama bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.Dudaklarıma da sürünce artı bol rimel ve göz altı kapatıcısı,makyaj tamamlanmış oluyor.
Kısacası Shiseido'dan bu aralar ne alsam çok memnun kalıyorum.Bu ürünün farklı renklerini de almayı düşünüyorum ve denemenizi tavsiye ediyorum.:)

5 yorum:

  1. Cok güzelmis, güle güle kullan : )

    YanıtlaSil
  2. Cildin ne kadar güzel senin öyleee, bebek gibi maşallaah ;)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah, gerçekten çok güzel cildin var :)

    YanıtlaSil
  4. viva teşekkür ederim.:)
    junkhead bir de aşağıdaki postları görmelisin,cildim aslında böyle değil maalesef,fotoda öyle hoş çıkmış.:)
    karbeyaz sanırım şu an 100 tl civarında satılıyor ama tam emin değilim
    adsız teşekkür ederim ama fotoda öyle çıkmış,normalde maalesef o kadar pürüzsüz bir cildim yok.:)

    YanıtlaSil