10 Mart 2012 Cumartesi

Oriflame Sıkıştırılmış Büyülü Toplar

Top allıkların görünümü beni hep cezbetmiştir ama kullanışsız bulduğumdan hoşuma gitse de almam.Daha doğrusu bir kere aldım ve kullanamadım.Her seferinde topları yerlere düşürdüm,saçtım ve benim gibi aceleyle makyaj yapan birine göre olmadıklarını anladım.

Bu güzel ciciyi görünce Oriflame içimi okumuş sanki dedim.Büyülü topların sıkıştırılmış versiyonu.Ayrı renklerde bir sürü topla uğraşmaktansa,farklı renklerin preslenmiş cici hali.:)
 Aldığımdan beri elimden düşmedi diyebilirim.Katalogda bronzluk verdiği yazıyor.Açıkçası alırken en çok acaba hangi rengi ağırlıklı verecek diye düşünmüştüm.Aşağıdaki fotolarda rengi yansıtmaya çalıştım.Bronz pudra olarak alırsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.Pembe-bronz tonlarında bir allık bu.

 Ürünü gramajı 9gr,indirim zamanı 30tlye yakın bir paraya aldım.Oriflame için pahalı bence,ama katalogda çok hoş göründüğünden alma isteğime engel olamadım.

 Bu kolumdaki duruşu.

 Bu da yüzümdeki duruşu.Bu arada ürünün gerçekten kalıcı olduğunu da belirtmek istiyorum.Önce pahalı gelse de,verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum ve açık tenlilere özellikle tavsiye ediyorum.

7 yorum:

  1. gzemel; inanırmısın alıp almamak konusunda o kadar cok dusundumkı ve evdekı zılyon tane allıgım aklıma gelınce vazgectım nette o zamanlar baktıgımda hıc swatch yapanda yoktu sımdı sende gorunce rengıne hayran kaldım keske alsaymısım dıyorum :(
    Katologa da baktım yoktu ınsallah bır daha karsıma cıkar ve hemen alırım oyutuda kocaman bıtmeyecek gıbı duruyor :)

    Gule gule sur :)

    YanıtlaSil
  2. bu urun icin degil de, blogunuzun tamami icin aziyorum: ruhunuza saglik. samimi ve sussuz, nadirattan bir blog olmus.

    selamlar!

    YanıtlaSil
  3. kuşum rengine bayldııım, güle güle kullann

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş bu allık, bayıldım ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Yorumum geldi mi? :( Çok beğendim allığı demiştim :(

    YanıtlaSil
  6. renk süper. Ben de seni bloğuma beklerim. Sevgiler..

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil