16 Şubat 2013 Cumartesi

Clinique All About Eyes Serum

Clinique all about eyes göz altı serumu bir süredir kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bir ürün.Aslında roll-onla göz altına masaj yapma olayı hayatımıza Garnier ile girdi.Kimi beğendi,kimi gereksiz buldu.Ben ise içeriği nedeniyle Clinique'in bu ürününü hep merak ettim ve bir süre önce satın alarak kullanmaya başladım.
 
Öncelikle Garnier'yi sadece bir arkadaşımda kullandığımı belirteyim,çok uzun süreeli bir kullanımım olmadı ama Clinique'in roll-onu daha soğuk bir etki yaratıyor diye düşünüyorum.Gene Garnier'nin roll-onunun çevresinde pürüzlükler hissettim,göze masaj yaparken kenardaki plastik kısımdan yer yer batmalar oluyordu.Clinique'te ise böyle bir problem hiç yaşamadım.
İçerik olarak da güzel antioksidanlar içeren faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Ama nemlendirici niyetine alınmamalı,çünkü nemlendirme özelliği yok.Yine de yağlı ciltlere tek başına yeterli gelecektir.
Benim en sevdiğim yönü uykusuz kaldığım zamanlar göz altındaki şişlik ve morluklara bir miktar iyi gelmesi,göz altlarımı rahatlatması,nöbet günleri mutlaka çantama atıyorum sabah yorgun görünümümü azalttığını hissediyorum.
Bu ürünle masaj yaparken ben şahsen dışarıdan içeriye doğru hafif dairesel hareketlerle masaj yapıyorum,masajı uzatmamakta da göz altlarını tahriş etmemek açısından fayda görüyorum.Bitince tekrar alacağım,memnun kaldığım bir ürün.Tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. nöbet çıkısı yorgun görünümü azaltmak için iyi olabilir gerçektende bende alsam iyi olur sanırım, tesekkürler..

    YanıtlaSil
  2. ben sizi pembe pelus dan takip ediyordum tip fakultesinde okuyordunuz sanirsam uzun zamandir blogu bulamiyordum ne mutlu ki bugun yine denk geldim profildeki yaziniza guvenerek yaziyorum ben de yeni bir blog actim ama daha cok acemiyim izleyicim olursaniz cok sevinirim cunku yakinda bir cekilis yapacagim tesekkurlerimle

    YanıtlaSil
  3. bu arada blogumun adi perisscope.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bilyeli oluşu çok güzelmiş.Kolay uygulanan ürünleri seviyorum.

    YanıtlaSil