26 Aralık 2011 Pazartesi

Bitenler

Bunlar son zamanlarda bitirdiğim ürünler.Teker teker bakarsak:


1.Neutrogena Deep Clean Peeling:      Bu peelingi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Tanecikleri oldukça kalın ve pürtüklü ama temizleme açısından zayıf.
Desert essence peelingimi özlüyorum.Tanecikleri orta boy ve çok düzgündü,sanki mini minnacık pürüzsüz yuvarlakları gezdiriyordum cildimde ve sonuçta siyah noktalardan cilt gözle görünür derecede arınıyordu.
Maalesef yurtdışından kozmetik ürün getirme yasağı nedeniyle uzak düştük kendisiyle.Bu peelingde aradığımı bulur muyum dedim ama portakal kokusu ve bereketli oluşu dışında beğenmedim maalesef.


2.Avon mandalina ve kivili saç maskesi:   Bu saç maskesi çok güzel kokuyor ama maalesef saçlarımı yumuşatma konusunda sınıfta kaldı.
Bunu da yapısının kremsi olmaktan çok meyve püremsi olmasına bağladım ben.Ürün yeterince yumuşatmayınca haliyle bol bol sürdüm ve çok kısa sürede bitirdim.Bir daha almam.
Aynı serinin şampuanını da almıştım,şu an kullanıyorum ve dikkat ettim aşırı dökülen saçlarım bu aralar oldukça az dökülüyor.
Keramet şampuanda mıdır yoksa dökülme mevsimsel miydi bilemiyorum.Ama sonuçta şampuan dökülme yapmadı bu kadarını söyleyebilirim sanırım.:)


3.Johnson makyaj temizleme mendilleri:    Makyaj temizleme mendillerinden iki ana beklentim var.Birincisi göz makyajını güzel çıkarsın,ikinicisi ise yüzde yapış yapış bir his bırakmasın.
Bu ürün yapış yapış bir his bırakmıyor ama göz makyajını,özellikle rimeli güzel çıkaramıyor ve çıkarmaya çalıştıkça göz altları mendilden tahriş oluyor.
Bir pakedim daha var bundan.Bitince alır mıyım,daha iyisini bulamazsam alabilirim.


4.Avon skin so soft vücut kremi:     Bu üründen 2 kutu bitirdim şimdiye kadar.Sebebi ise kokusunu seviyor olmam.Yoksa ekstra bir özelliği yok.Hatta kolay emilmeyen bir krem.
Ama vücut kremlerinde meyve ve çiçek tarzı kokuları sevmediğimi farkettim.Kremsi kokuları seviyorum.Nasıl diyeceksiniz,nivea gibi veya arko gibi,bu ürünün de kendine has kremsi bir kokusu var.Asıl hoşuma giden de bu oldu.
Yanlız bu ürün ya kaldırıldı ya da isim değiştirdi tam olarak bilemiyorum.Avon'dan bir aldığını 2.ye aynı isimle bulmak veya sadece bulmak güç zaten.:)


5.Nivea göz makyajı temizleyicisi:    Süt şeklinde bir ürün.Adı göz makyajı temizleyicisi ama rimeli çıkarmıyor,memnun kalmadım,bir daha alacağımı sanmıyorum.Hiç sevemedim kendisini.


Şimdilik bitenler bu kadar.Umarım başka bitenler yazılarında buluşuruz çünkü ürün bitirmek,bir de o kutuları çöpe atıp rafları temizlemek çok eğlenceli.Yerlerine ne alsam acaba diye düşünüp alışveriş yapmanın keyfinden bahsetmiyorum bile.:D

2 yorum:

  1. o nivea temizleyici cidden bir işe yaramıyor.
    niveanın makyaj temizleme mendillerini seviyorum ♥ denemediysen dene canım :)

    YanıtlaSil
  2. Denedim cnm ama göz makyajını pek temizlemiyor gibi geldiler,gerçi şu ana kadar göz makyajını temizleyebilen bir makyaj temizleme mendiliyle karşılaşamadım o da ayrı mesele:)
    Nivea temizleyici de gerçekten dediğin gibi hiç işe yaramıyor.

    YanıtlaSil